Website met al mijn stadsgedichten

Nee, dit is geen overzicht van de stemlokalen van de verkiezingen, of een weergave van de kroegen waar ik ooit een sjaal verloor. Het is wel een kaart die hoort bij de website van mijn Nijmeegse stadsgedichten.

Zaterdag 19 is eindelijk mijn officiële afscheid als stadsdichter, en de inauguratie van mijn opvolgster Heidi Koren - die uiteraard al een jaartje bezig is. En bij een afscheid hoort ook een overzicht van de gedane arbeid.

Omdat het in de afgelopen jaren lastig was zichtbaar te maken wáár en wat ik schreef maakten site-virtuoos Sebastiaan Andeweg en kaarten-genie Ylva Breunissen amen met mij deze site waar je in één blik kan zien waar ik wat over heb geschreven. Van Hatert tot Lent, en van Ooij tot de APN.

Zien? Kom zaterdag 19 maart om 16.00 naar Bibliotheek Gelderland Zuid of check gewoon de site!