Nieuw seizoen Olifantopia

Het is zo ver. Het is zomer, en alle dierentuinen, zwembaden en pretparken openen nieuwe attracties voor dit nieuwe seizoen. Zo ook mijn eigen pretpark Olifantopia.

In 2015 bracht ik Olifantopia uit bij het agentschap van De Nieuwe Oost. Dat was een combinatie van een dichtbundel en een pretparkfolder. Poëzie kan immers ook een pretpark zijn. Elk gedicht was op een bijbehorende kaart terug te vinden als getekende attractie.

Nu die oplage twee keer uitverkocht is geraakt, was het tijd voor een nieuwe versie. Er zijn twee attracties vervangen, en de bundel is bovendien nu geen boek meer, maar een uitvouwbare kaart. Nu kun je dus nog beter je eigen route door het park lopen.

Olifantopia: Nieuw seizoen is te koop via de webshop van De Nieuwe Oost. Ook leuk nieuws: in tegenstelling tot de net nieuw geopende attracties Symbolica (35 miljoen), Voletarium (35 miljoen) en Ghostbusters 5D - Die ultimative Geisterjagd (7 miljoen) kosten de nieuwe attracties van Olifantopia: Nieuw seizoen slechts 8 euro.